joi, 20 februarie 2014

Borș țărănesc de vită

Rețetă recomandată copiilor mai mari de 9 luni.

Ingrediente pentru Borș țărănesc de vită


200 g carne de vită
100 g morcov
50 g păstârnac
100 ml borș - de preferat cel preparat în casă
2 linguri ulei
1 lingură leuștean tocat
1 lingură pătrunjel tocat
2 linguri smântână
1 litru apă
sare

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăți potrivite și se pune la fiert în apă rece în care adăugăm un praf de sare.
Îndepărtăm spuma ce se va forma.
Adăugăm legumele tăiate cubulețe.
Când carnea este fiartă, adăugăm borșul fiert separat.
Adăugăm și 2 linguri de ulei și mai lăsăm 1-2 minute să fiarbă.
Se servește cu verdeață tocată și cu smântână. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...