luni, 19 aprilie 2010

Pui cu rosii

 Reteta pentru copii mai mari de 9 luni.

Ingrediente:

  • 500 gr carne de pui,
  • 50 ml ulei,
  • 1 buc ceapa,
  • 1 lingurita faina,
  • 2 lingurite bulion,
  • 3 rosii,
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 lingurita sare,
  • 1/2 legatura marar.

Mod de preparare:


Bucatile de pui se rumenesc in ulei Incins, dupa care se pun intr-o cratita.
In uleiul ramas se caleste ceapa, curatata si taiata marunt.
Cand este usor ingalbenita, se adauga faina si se stinge cu bulionul subtiat cu apa.
Se mai dau cateva clocote si se toarna peste bucatile de pui, lasandu-le sa fiarba împreuna inca 20 min.
Se adauga apoi sarea, zaharul si rosiile curatate de pielita si taiate felii, dupa care cratita se da la cuptor, la foc potrivit pentru 30 min.
Se presara verdeata tocata marunt si se serveste calda  .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...