Rețetă pentru copii mai mari de 9 luni.
50 g mazare,
100 g cartofi,
50 g dovlecei,
patrunjel si /sau marar,
10 g unt,
sare 1-2 g,
20 g smantana.
Mod de preparare:
Se curata si se spala bine zarzavaturile (cubulete), apoi se pun la fiert în apa (cat sa le acopere).
Dupa ce au fiert, se strecoara si se adauga sarea si untul.
Se serveste cald.
Soteul este si mai gustos daca se adauga, la sfarsit smantana.
Ingrediente pentru sote de legume cu unt
1 morcov ,50 g mazare,
100 g cartofi,
50 g dovlecei,
patrunjel si /sau marar,
10 g unt,
sare 1-2 g,
20 g smantana.
Mod de preparare:
Se curata si se spala bine zarzavaturile (cubulete), apoi se pun la fiert în apa (cat sa le acopere).
Dupa ce au fiert, se strecoara si se adauga sarea si untul.
Se serveste cald.
Soteul este si mai gustos daca se adauga, la sfarsit smantana.