Reteta pentru copii mai mari de 9 luni.
500 g biscuiti,
150 g unt,
100 g zahar pudra,
4 oua,
50 g cacao,
2 pliculete zahar vanilat,
Mod de preparare:
Untul se freaca cu zaharul pana devine spumos.
Se adauga galbenusurile, cacaua, zaharul vanilat si biscuitii taiati marunt, amestecand bine de fiecare data.
Apoi se inglobeaza usor albusurile batute spuma.
Compozitia obtinuta se intinde in lung, pe un celofan, presarat cu zahar.
I se da forma de salam si se ruleaza strans.
Se da la rece fara sa se scoata celofanul.
A doua zi se scoate celofanul si salamul se taie felii.
Ingrediente pentru Salam de biscuiti
500 g biscuiti,
150 g unt,
100 g zahar pudra,
4 oua,
50 g cacao,
2 pliculete zahar vanilat,
Mod de preparare:
Untul se freaca cu zaharul pana devine spumos.
Se adauga galbenusurile, cacaua, zaharul vanilat si biscuitii taiati marunt, amestecand bine de fiecare data.
Apoi se inglobeaza usor albusurile batute spuma.
Compozitia obtinuta se intinde in lung, pe un celofan, presarat cu zahar.
I se da forma de salam si se ruleaza strans.
Se da la rece fara sa se scoata celofanul.
A doua zi se scoate celofanul si salamul se taie felii.