miercuri, 5 mai 2010

Rasol din carne de vaca sau de pasare

 Reteta pentru copii mai mari de 9 luni.

Ingrediente:

250 gr carne de vaca 250 g sau 300 gr carne de pasare,
100 gr morcov,
100 gr cartofi,
50 gr radacinoase (pastarnac si /sau patrunjel ),
sare,
600 ml apa.


Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert în apa clocotinda.
Pe parcurs se spumeaza.
Cand carnea este pe jumatatea fiarta, se adauga zarzavaturile, curatate si spalate.
Dupa ce au fiert, se adauga sarea; zarzavaturile se scot, se taie cubulete sau in felii rotunde si se adauga ca garnitura la bucatelele de carne.
Supa de la rasol se poate servi cu diverse garnituri (taitei, fidea, orez, galuste legume etc).
 Pentru copii peste 1 an se taie bucatele, pentru cei pana intr-un an se poate toca.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...